Мъжки обувки – есенни тенденции

Posted by admin 04.08.2019 0 Comment(s)

Всяка седмица, нови и нови предложения за мъжки обувки излизат на пазара. Те се целят в голямото разнообразие от мъжки вкусове, които се концентрират в най-различни предпочитания. Разбира се, че е много трудно да се следват всички вкусове и тенденции, както и да се схване общата картина без леко отдръпване от ситуацията. Затова в тази статия, просто ще погледнем набързо в очакванията на експертите за мъжките обувки през предстоящата есен.

 

Маратонките са целогодишни

Те са най-трудни за определяне защото, моделите които излизат всяка седмица на пазара, далеч надхвърлят възможностите на експертите да преценят картината. Едно е сигурно, това, което е вървяло дотук през годината като тенденция за мъжките маратонки ще продължи и през есента. Така че мъжете могат да избират от главната тенденция свързана със завръщането на високите маратонки, които завладяха пазара още през пролетта. Есента може би ще бъде подходящия момент те отново да вземат връх след горещото лято.

 

Що се отнася до официалните обувки, трябва да погледнем по сериозно на нещата.

Там решението ‚всяка седмица нещо ново‘ изобщо не пасва на мъжкия стил и елеганс. Затова можем да разгледаме тенденцията в перспектива. На пазара за мъжки обувки, скорост набират обувките wingtip – това са обувките с периферно покритие, които имат задна точка на изпъкване и заоблени страни, които наподобяват формата на крило. Много характерен елемент за тези обувки е и декорацията на малки точки върху повърхността. Тенденцията е за различни нюанси на кафявото.

 

Черният цвят при мъжките обувки се завръща в моделите slip on,

тоест обувки, които се приплъзват лесно по мъжкото ходило – това са обикновено официални обувки без връзки. Оксфордките също никога няма да залязат от модната сцена на мъжките обувки. През тази есен можете да очаквате тенденция към завръщане на елегантните черни оксфордки или пък супер стилните оксфордки цвят бадем. Това са само малко от експертните идеи относно тенденциите. Проверете в гардероба си и се пригответе за есента, защото тя идва с бързи стъпки.