Място за съхранение на обувките

Posted by admin 09.05.2019 0 Comment(s)

Дори жените не могат да отрекат бъркотията, в която обикновено се намират обувките им. Обещават си, че чифта, купен днес, е последния за седмицата, но бързо се предават на изкушението. И с нарастване на купчината обувки, въпросът за съхранението излиза на преден план. Така стигат до Интернет за съвети как да съхраняват ценните си обувки. Този пост предлага някои интелигентни решения, които са много полезни.

 

Обувките са най-добрите приятели на жената след диамантите. С едно изключение - тя никога не е доволна, колкото и много да притежава. Няма значение дали си е купила нов чифт едва миналата седмица. Ако види мечтаните сандали в магазина, нищо не може да я спре да ги купи. Когато се прибере вкъщи, тя обува новите обувки, избира подходящи дрехи за работа на следващия ден и ги прибира. И когато прибави новия чифт обувки към старите, тя се изпълва с удоволствие и радост.

 

Изключително лесен начин за съхранение и бързо намиране на обувките е да бъдат използвани кутиите им. При сезонното съхранение обувките могат да бъдат поставяни  вътре и да бъде залепена тяхна снимка отгоре на кутията. По този начин винаги ще бъде ясно какъв чифт има вътре.

 

Да убиеш с един куршум два заека

Две неща заемат прекалено много пространство - празните куфари и купчините обувки. За да се убият с един куршум два заека, обувките може да се съхраняват в празни, сложени на достъпно място куфари. Вътрешната част на куфарите трябва да бъде постлана с хартия или мека тъкан, за да не се замърсяват или повреждат.

 

Килерът, разбира се!

Ако една жена редовно закъснява за работа, защото сутрин не може да избере кои обувки да обуе, тя следва да реши предварително кой ден какви обувки да носи. Под определените за всеки ден дрехи, може да подреди подходящите обувки. По този начин, половината работа е свършена.

 

Внимайвайте къде стъпвате!

Добре е когато къщата има вътрешни стълби. Пространството под тях е много подходящо място за съхранение на обувките. По този начин те се прибират на скрито и достъпно място, а и по-лесно се намира желания чифт.