Момчешки и момичешки обувки

Posted by admin 14.05.2019 0 Comment(s)

Като модерни и информирани родители вие знаете кое е най-доброто за вашето дете. Знаете и колко бързо растат децата, като гъби, което води и до честата смяна на чифтовете обувки. И така, наскоро излезе статистика, кои са модерните обувки тази година. Сверете часовниците и се вдъхновете за нови тенденции.

 

Интересувайки се от световните модни тенденции, трябва да знаете, че дори универсалните обувки не е възможно да се превърнат в универсален тренд.  Онлайн пазаруването помага доста в избора на подходящи обувки.

 

Например, доста модерни в Щатите са „слинон“ сникърсите, които се обуват само с плъзгане на крака и са без лепенки или връзки. Те са със синтетична материя, която помага за доброто сцепление.  Тялото им е на дупки, което позволява да не се изпотяват и вмирисват краката. Освен това, те са много лесни за почистване и по този начин могат да се мият на ръка.

 

Сандалите са популярни през лятото, а ботушките са за зимата. Разбира се и тогава има голямо разнообразие и винаги можете да откриете нещо цветно и забавно за вашето дете.

 

Детските момчешки обувки също са съобразени с подвижността и удобството, от което се нуждаят момчетата.  Най-популярни на пазара са сникърсите, които са съобразени с желанията на момчетата и се предлагат с в много и най-различни цветове и разнообрази дизайнерски решения.  Можете да забележите, че най-много продавани обувки за момчета са маратонките, но те са от ново поколение. Те са със страхотно сцепление спрямо настилката и съответно са с антибактериално въздействие, тъй като момчетата тичат постоянно и често изпотяват краката си.

 

За момчетата и момичетата има много детски обувки, които са хит на пазара. Такива са светещите обувки, които се предлагат в най-различни цветове, шарки и са изключително подходящи и за двата пола малчугани. Предложенията са много, но на първо място е удобството и трябва да направите компромис, ако детето не се чувства удобно в дадена обувка.