Модните тенденции, които остават в старата година

Posted by admin 07.02.2019 0 Comment(s)

През изминалата година се нагледахме на всички розови нюанси при облеклото, обувките и аксесоарите, но вече е време да се разделим с тях. Въпреки, че харесваме много тази тенденция, като че ли модните дизайнери този път прекалиха с нея. За щастие обаче, вместо розовия, може да заложите на лавандуловия, който е най-близко до този цвят. При това лавандулата официално ще измести розовия.

Но това не е единствената тенденция, с която се налага да се разделим през новата година. Вижте кои още си отиват:

 

Шотландско каре

Дрехите с този тип каре вече са отживелица. Шотландското каре ще бъде заменено от елегантно класическо каре в черно, сиво и синьо

 

Корсети

Един от най-популярните модни аксесоари, който се комбинираше перфектно с всякакви ризи, рокли и дори обикновени тениски, също си отива. Така че, колкото и да не ви се иска, трябва да го приберете в онзи шкаф, който скоро няма да отваряте. Вместо него, ще трябва да носите колан, при това широк модел. С широк колан се постигат интересни съчетания, дори и с връхни дрехи като палта и жилетки.

 

Чанти за кръста

Това са онези чантички, които бяха изключително популярни през 90- те години. Тази година модните дизайнери ще ни зарадват с други интересни модели, а именно дамски чанти с ресни. Ресните продължават да бъдат водеща тенденция в модата и ще можете да ги видите върху всякакви дамски чанти: клъчове, по-големи чанти, раници и много други.

 

Кецове

През новата година кецовете отстъпват мястото си на ретро маратонки с груб дизайн, които ще бъдат идеално допълнение към вашата небрежна стрийт визия, при положение, че не си падате по елегантния стил.

 

Боти

Ботите до глезена ще бъдат заменени с прилепнали модели, сред които може да избирате измежду всякакви материи и цветове, както и разнообразни варианти на тока. Те са много по-елегантни и подхождат на абсолютно всичко.

 

Голи рамене

Голите рамене също отшумяват. На тяхно място идват ръкавите с къдри, които също са доста романтични.