Модните съвети на една кифла, които..

Posted by admin 04.11.2019 0 Comment(s)

Модните съвети на една кифла..., които все пак не са чак толкова лоши

 

Обикновено, когато опрем до темата за съвременната кифла, махваме с ръка и продължаваме напред. Това важи най-вече за дамите, притежаващи свой собствен и индивидуален стил, без да се вманиачават твърде силно по модата или по външния си вид. Но ако трябва да сме конкретни и искрени, съществуват „кифленски“ подходи в грижата за външния вид, които си струват вниманието ни. Днес ще говорим точно за тях. А и не е нужно да ставаме кифли, за да се ползваме от някои от тайните им. Ето няколко модни съвета на една кифла, които все пак не са чак толкова лоши:

Винаги трябва да изглеждам добре!
Ами че това си е така и не е нужно да бъдете кифла, за да спазвате правилото. Изглеждайте си винаги добре, без да прекрачвате границата или да прекалявате. И ако за кифлата е важно винаги да е с къса пола и високи токчета, вие се придържайте към метода „винаги трябва да съм с обувките, които пасват на повърхността и земята, по която ще ходя“!

Имам 20 чанти и съм горда от това!
Много модни дизайнери, между другото, пропагандират абсолютно същата теория. Такива са господата от Chanel и Louis Vuitton, например. Няма нищо лошо в това да се придържате към семплите дрехи и да залагате на атрактивните чанти. В много визии именно луксозната чанта е основен акцент, който изгражда атрактивния образ на модерната жена. 

Секси означава успешна
За съжаление и без да съществуват кифлите и дори те да влезнат, така да се каже, в правия път, това е истина, която не можем да отречем. Затова, мили дами, не се чувствайте кофти, ако решите да хитрувате на някоя важна бизнес среща и вместо скучния си сив панталон подсъзнателно решите да смените тактиката и да се спрете на пола над коляното. Разбира се, не изпадайте в крайности като кифлите. Запомнете правилото – ако деколтето е отворено, краката са закрити, и обратното.