Модни съвети за елегантен външен вид в студеното време

Posted by admin 05.02.2019 0 Comment(s)

Зимното облекло също е красиво и независимо от ниските температури през зимата всяка жена трябва да знае как да избира и комбинира дрехите си. Ето няколко модни съвета, които ще ви бъдат от полза в студените дни:

 

Топло облекло от кръста нагоре

Топлото облекло ще осигури здравето и комфорта през студените месеци. За целта трябва да запазите нормалната телесна температура в горната част от тялото, но едновременно с това то не трябва да изглежда дебело и затова трябва да изберете подходящите материи и кройки.

 

Избягвайте блузи с широки ръкави, дори да са модерни. Широките ръкави пропускат студен въздух, което може да доведе до настинка. Залагайте на стеснени по китката ръкави, кашмирени или вълнени блузи, широки в горната част, а стеснени надолу.

 

Топли крака

През зимата носете панталоните с тънки чорапогащници, а полите с дебели или клинове. Най-подходящи за студените месеци са тесни панталони от вълна и прави, колкото се може по-дълги поли.

 

Най-важни за краката са качествените ботуши или боти, независимо от облеклото. Те ще предпазват стъпалата от студа. Препоръчително е ботушите да бъдат в един тон с панталона или полата.

 

Подходяща връхна дреха

Палтото е най-стилната дамска връхна дреха за зимата. То трябва да бъде от висококачествена материя, за да осигури топлината и комфорта. Изборът на модел зависи от фигурата. Заложете на кройка, която оптически да издължава силуета, а не да го скъсява. Такива са дългите палта. Но за по-лежерен вид, може да изберете палто с по-къса или средна дължина.

 

Задължителните зимни аксесоари

От изключителна важност е да запазите здравето си, така че винаги пазете главата си топла. За целта заложете на красива шапка или шал, с които не само ще ви бъде топло, но и могат да бъдат отличен акцент или допълнение към вашия тоалет.