Модни мъжки обувки за пролетно-летния сезон

Posted by admin 08.06.2019 0 Comment(s)

Модните мъжки обувки също како дамските имат някои модификации. В момента актуални са модели като лофер (класически обувки с пискюли), мокасини, кецовете и др.  Те не са никак малко, затова в тази статия ще ви запознаем само с малка част от тях.

 

Класически ежедневни обувки с връзки. Този вид никога няма да излезе от мода. Формата на познатата ни вече обувка със заоблен нос изглежда ефектно дори когато се комбинира с дънки. Също така набират популярност и моделите с необичайни щампи, графичен релеф и лога. Тези елементи правят обувките да изглеждат свежи, оригинални, стилни и луксозни.

 

Класически обувки тип „Оксфорд“. Тази година набират популярност  благодарение на двойните си каишки и катарами като аксесоари към тях. Перфектни са за неформални разходки и срещи. Може да ги откриете във всякакви цветове - от класическото черно до камуфлажен принт.

 

Модерни обувки тип "Декор". Името не е случайно. Те се отличават с множество декоративни елементи. А за по-стилен имидж, този сезон дизайнерите предлагат и щампи върху кожата, имитирайки антично излъчване.

 

Модели от каучук. Едни от водещите тенднеции в модните къщи този сезон са обувки, направени в минималистичен стил. Цветовата гама при тях е разнообразна - от сдържани тонове до ярки цветове.

 

Лофери. Полулоферите постепенно губят своята актуалност докато лоферите са идеални за студените дни на пролетния сезон. Тази година най-предпочитани материали са отново велура и кожата, но модно решение може да бъде и лак. Предимството на лофера е неговата гъвкавост и практичност. Класическите модели са идеални за тези от вас, които са отегчени от старите кожени обувки. Дизайнерите предлагат в това отношение смели решения за уверени и силни мъже.