Модни дамски обувки на годината

Posted by admin 04.06.2019 0 Comment(s)

Един от най-важните компоненти при оформянето на вашия образ са обувките. Модните сандали или обувки на високи токчета със сигурност ще допълнят вашия външен вид. Дизайнерите за производство на модни обувки са подготвили извънредни и противоречиви версии на видовете модели модерни обувки за дамите.

 

Летните колекциите от обувки за нежния пол вече започнаха да пълнят рафтовете. Сега ще ви запознаем с открояващите се дизайни:

 

Ексклузивни - обувките от такъв модел напомнят на стила на Лейди Гага,

имат вместо токче истински болт. Въпреки това са удобни за носене и изглеждат много оригинално през летния сезон. Специалистите предлагат на неортодоксалните личности да си купят прозрачния модел.

 

Обувките със слята и обикновена платформа винаги са били на мода. Все повече популярност набират летните модели, но с отворена пета.

 

Островърхите обувки ретро стил. Този модел дава на краката очарователен вид. Дизайнерите в своите проекти се обърнаха към миналото, насочвайки съвременните тенденции в нова посока.

 

Ботушите – това са модели за тези, които имат задълбочени познания в областта на модата. За следващия есенен сезон дизайнерите са създали ботуши с отворени пръсти. А целта е да се наблегне на грациозността на дамските пръстчета. Те ни карат да си спомним за лятото, но и да не забравяме за есенното време.

 

Ботуши с токчета. Те се отличават с удобство, както и елегантен дизайн. През есента на тази година ботушите ще бъдат украсени с бродерия и дантела. Най-модерните ботуши ще бъдат изработени от кожа или набук.

 

Ботуши, изработени от велур. Модерни ще бъдат и високите модели. Характерно за тях този сезон е, че те визуално ще ни напомнят за лак или кожени панталони. Ще могат да се носят с къси поли, мини шорти и рокли минимална дължина.