Модни акценти

Posted by admin 20.06.2019 0 Comment(s)

Съвременните модни дизайнери се отдалечават все повече и повече от баналността при разработването на нови модели дамски обувки. Като поставят акцент върху необичайните форми, които можете да видите на снимки из целият интернет. Също така използват много често и ярки цветове. Модните тенденции за 2017 включват модели като армейските кубинки, елегантните обувки на високи токчета, лъскавите луксозни обувки, женствените боти и др. И така все пак на какво е добре да обърнете внимание?

 

Обувките с принтове. Тази година бе ознаменувана от факта, че в много дамски колекции има обувки с такива декори като мрежа, райета и други оригинални принтове, които заемат важно място в колекциите от изящни летни сандали, обувки с пискюли и дори при спортните модели. Създава се усещането за цветна градинка на краката и с флоралните мотиви, които също украсяват новите модели. Не са забравени и анималистичните щампи като леопард, змия и други подобни.

 

Обувките с токчета. За да изглеждат по-високи, момичетата винаги прибягват до подобни трикове като токче. В предишния сезон бяха актуални широките токчета. Платформите тип а ла Мария Антоанета създават образа на самостоятелно момиче, което може да направи невъзможното възможно. Този стил бе разработен от някои трендове и тази година.

 

Утежнена форма на обувките. Специално място в модните колекции заемат и мъжкия стил обувки като сандали със стабилни токове и висока платформа, украсени с широки ремъчета. Дори са добавени и нотки на агресия с помощта на някои декоративни елементи.

 

Обувки хибриди. Тази тенденция възникна през 2015 и се разположи на рафтовете за спортни обувки. Тези модели са за момичета бунтарки, които обичат да шокират публиката.