Модерните дамски обувки за пролетно-летния сезон

Posted by admin 19.02.2019 0 Comment(s)

Преди да приберете зимните боти в гардероба и да решите да излизате на шопинг, за да изградите новия си, пролетно-летен моден стил, добре е да надникнете в последните модни тенденции от света на съвременните дамски обувки. Добрата новина е, че вече знаем какво ще бъде актуално в света на любимите дамски обувки през топлите дни тази година. Ето кои са модерните дамски обувки за пролетно-летния сезон:

Кецове ръчна изработка

Забравете за спортните маратонки от световно известни марки и брандове. На ход и на мода ще са красивите кецове ръчна изработка. Тенденцията е колкото по-незнаен е дизайнерът или работничката от малката уличка в Стария град на любимия ви регион е направила вашите кецове, толкова по-актуални сте и вие.

Печат върху кожа

Естествено, че кожените обувки няма да излезнат от мода. Та кожата си е кожа, нали така? А когато говорим за нещо различно и актуално, трябва да ви кажем от сега: изненадата ще бъде голяма. Вместо семплите изработки от миналата година,се пригответе за всякакви изрисувани дамски боти, печат върху кожа и дори акварел по вашите велурени кецове.

Гума, гума и пак гума!!!

Гуменото покритие е сред основните съвременни тенденции от света на дамските обувки. Трябва да си признаем, че в началото бяхме леко скептични към тази тенденция, вероятно колкото сте и вие в момента. Но почакайте само да видите какви интересни модели от гума ви очакват. Е, не си правете труда да си представяте гумени обувки на висок ток, но пък гумени пантофки, със сигурност, ще има.

Сивото и кремавото

Те са в основата на модерните обувки за лятото на тази година, а през пролетта ще видим същите цветове, но в малко по-ярък цвят поради тематичното настроение на събуждащия се живот, разбира се!