Маслено зелени боти

Posted by admin 13.10.2020 0 Comment(s)

Моделите маслено зелени боти са много популярни през есента зимата. Няколко тънки каишки и заоблени върхове са всичко, от което се нуждаят вашите дамски маслено зелени боти или ботуши, за да изглеждат привлекателни.

 

 

Вашите елегантни и практични маслено зелени обувки на ток за зимата могат да бъдат на високи или с ниски токчета или дори с равни подметки. Можем да ги намерим от различни материали кожа, велур, набук, лак или еко кожа.

 

Най-популярни са моделите маслено зелени боти с каишки и катарама около глезена и масивен, не много висок ток, но има и много други различни дизайни. Закръглените отпред модели изглежда добре и с ниска подметка. Каишките и катарамата на глезена са изискана и ненатрапчива украса. Големият квадратен ток се смесва добре с есенни и зимни облекла и осигурява стабилност при влажно време и лоши метеорологични условия.

 

Чифт маслено зелени ботуши могат да се превърнат в интересен аксесоар за бляскаво клубно облекло.

 

Наред с всичко останало, мслено зелените боти имат абсолютно класическа форма. Част от оригиналността им може да е в тяхната изработка – моделите с дебели гумени подметки и ластик, отвътре и отвътре, са много удобни и елегантни. За онези случаи, в които желаете да добавите към визията си по-женствено докосване, не можете да пропуснете чифт челси в маслено зелен цвят, които стигат едва до глезена. Идеални есента и зимата, те могат да бъдат комбинирани с по-спортни рокли и мини-коктейлни рокли.

 

Зелените боти с вградена платформа и равно ходило с грайфери са подходящи за всички момичета и най-вече за тези със скромен ръст. Ако и вие сте сред тях, но не искате да носите токчета, заложете на маслено залени боти или ботуши, с платформа. Те ще добавят към силуета ви допълнителна височина, без да губите стабилност. Тези модели са идеални както за разходка в парка, така и за официални събития. Няма да имате проблем да ходите с тях по тревиста земя или дансинг. Практически, те не са „ботуши с токчета“, но със своята висока релефна платформа, те определено ще ви помогнат да изглеждате визуално по-високи. Благодарение на специалната форма на равните, но масивни платформи, тези модели осигуряват стабилност и комфорт през целия ден. Носете ги с бохемски трикотажни или хипи рокли от плетива.