Манията по обувките ви помага в кариерата

Posted by admin 01.09.2019 0 Comment(s)

След официалното утвърждаване на манията по пазаруването, видеоигрите и дори сърфирането в социалните мрежи като болест, дойде ред и на болестта на обувките или така нареченото женско „маниакално обувно разстройство“. Според него една жена може да изпадне в тотална паника, ако не си купи даден чифт обувки или да започне да не си плаща сметките, защото рязко увеличава броя закупени обувки през даден период.

Да бъдеш обсебена от манията по обувки сигурно звучи кофти, но ние се сетихме за 4 начина, с които тя ви помага да успеете в кариерата. Ето ги и тях:

 

Ако носите красиви обувки на работното място, няма как да не ви заглеждат

Нека си го признаем: сексът и красотата купуват и когато сте на бизнес среща, няма да ви обърнат същото внимание, ако сте с кецове, както ако сте с елегантни дамски обувки на висок ток,  нали? А ако вие сте обсебена по обувките, със сигурност, имате такива в гардероба си…

 

Винаги можете да започнете разговор с колежка за обувки

„Ей страхотни обувки“ е реплика, която ще ви сдобри с колежката от отдел логистика, а всички знаем, че те винаги са скарани с хората от отдел маркетинг или експорт. Да не говорим, че ако искате да привлечете някоя колежка на своя страната преди предстоящо гласуване за нов супервайзер на отдела, винаги можете да я посъветвате за последните разпродажби на обувки!

 

Разкажете неволята си

Казват, че когато човек споделя свой проблем, той иска, не иска успява да привлече внимание, а и човека отсреща на своя страна. Ако нямате приятели в офиса, винаги можете да разкажете за своята мания по обувки и това, определено, ще ви даде преднина в общуването на работното място.

 

В крайна сметка винаги може да започнете свой бизнес….

С обувки! Защото сте експерт в тази област, а и защото прекалено дълго време работите в компанията и не ви повишават, но пък като асистент сте погълнали всичко научено от шефовете и мениджърите си!