Лозунгът на пролетта: жизнерадостни цветове навсякъде!

Posted by admin 07.04.2019 0 Comment(s)

Новият сезон прави плахите си стъпки и както всеки път, новите модни тенденции се събират, за да оповестят началото на топлия сезон. Една от основните съставки на тенденциите за тази пролет е цветът, който намира особено силно присъствие в аксесоарите и бижутата.  

 

Можем да се обличаме от върха до петите в черни или неутрални нюанси, но пролетта ни подтиква да добавим малко цвят към ежедневието си.

 

Дори и да не сте почитатели на фантастичните пролетни цветове, не можете да пренебрегвате тазгодишния лозунг: Силните, ярки и открояващи се цветове правят своето динамично изявление, не само в нашите дрехи, но и в аксесоарите. Така че добавете цвят към всички ваши аксесоари чанти, обувки и бижута!

 

Инвестирайте в чанта, която прави стила ви отличителен!

Не е нужно да харчите значителна част от бюджета си за много скъпа чанта. В магазинската мрежа ще намерите достъпни възможности за избор, но това, което ще направи разликата е, да изберете модна чанта в ярки и колоритни поп арт цветове. Такава чанта лесно ще се впише с вашите дрехи в черни, бели, сини или земни нюанси. 

 

Заложете на цветни обеци, с които да се откроите!

Може да добавите и чифт обеци в ярки цветове, които придават радостна нотка на вашия външен вид. В нежни коралови, в жизнерадостни кобалтово сини или в лимоново жълти тонове - всички тези избори "крещят", че пролетта е вече тук!

 

Нека обувките ви... говорят!

Ярко оцветените обувки също могат да добавят радостно докосване към вашия гардероб тази пролет. Ако обикновено предпочитате неутрални цветове, ярките тонове ще ви дадат нещо различно! Опитайте всеки стил на обувки, който искате, но с в интензивен и дълбок цвят: зелен, червен, жълт, оранжев, фуксия...

 

Заложете на цвят горчица!

Цветът на пролетта тази година е жълтият нюанс на горчицата! Относително приглушен, този тъмно жълт нюанс, може да бъде лесно допълнение към всеки гардероб. Опитайте чанта, обувки, колан или шал, ако се страхувате да заложите на изцяло монохромен вид в цвят горчица.