Летни кецове

Posted by admin 30.08.2019 0 Comment(s)

Знаете ли как е добре да се носят панталони това лято? Нека оставим слим панталоните и дънките настрана (за сега) и да инвестираме в нова гореща тенденция, която прави жените щастливи с криви! Тяхната линия е широка, но не се страхувайте от нищо, защото при поддържането на правилния баланс на цялостния силует, можете да носите провисналите панталони, без да ви правят по-пълни! Тези панталони се комбинират с неутрален минималистичен топ и небрежни летни кецове.

Освен аутлет обувките много на мода са еспадрилите, обувките и платформите с подметка, облепена с плетеница от лико. За дамите, които са свикнали с по-лъскава визия обувките е добре да бъдат с удебелена, било то и ниска гумена платформа.

Избягайте от скуката и грабнете вашия чифт летни кецове на цена на разпродажба от магазин Mes.bg, защото нормалното е скучно! Магазинът предлага летни кецове на висока платформа, летни кецове без пръсти, бели летни кецове, черни летни кецове, летни кецове с дантела, ленени летни кецове, летни кецове от плат, дънкови летни кецове, летни високи кецове, летни кецове с платформа, летни кецове мъжки, летни кецове евтини, летни кецове естествена кожа, летни кецове за деца, летни кецове за юноши, летни кецове с камъни, летни кецове с мрежа, маркови летни кецове и евтини летни кецове.