Къси панталонки според фигурата

Posted by admin 06.06.2019 0 Comment(s)

Късите панталонки са красиви и преди мислехме, че са подходящи само за дамите, които имат хубави крака. Истината е, че отиват на всички, стига да бъдат подходящи спрямо фигурата ни и да подберем подходящите обувки за тях.

 

Свободни плисирани панталонки

Тези панталонки са за дамите, които имат свободна правя фигура.  Целта е да създадете извивки и можете да го постигнете като носите по-широчки панталони или пък с плисета.  Пробвайте и вижте кои повече ви харесват.

 

Панталонки с висока талия и колан

Те са подходящи за дамите, които имат фигура тип пясъчен часовник.  С така фигура трябва да можете да акцентирате върху хубавите си извивки. Талията може да я подчертаете с аксесоар и той може да бъде коланчето.  Дължината зависи от вашата преценка. Ако искате да подчертаете още повече талията си, то можете да носите ризата си загащена.

 

Бойфренд панталонки

Те са подходящи за дамите, които имат фигура тип ябълка.  Можете да ги носите, като гледате те да са с по-широка долна част. По този начин ще отвлечете погледите от проблемната ви зона.

 

Разширяващи се панталонки

Те са подходящи за дамите, които имат фигура тип круша.  Панталонките ви трябва да имат по-широка талия, да бъдат с добре оформена кройка и да се разширяват надолу по крачолите.  Избирайте по-широки панталонки, за да прикривате по-големите си крака и задни части.  За по-голям ефект, загащете ризата си в панталонките.

 

Къси панталонки

За по-нисичките дами късите панталонки също трябва да са къси. Показването на повече от плътта създава илюзията за по-дълги крака.  Също така придържайте се към модели с по-широка тройка. Късо и тясно не е особено добра комбинация.

 

Бермуди

Ако сте висока с дълги крака, то може би бермудите са добра опция за вас. Не са много подходящи и на мода, но пък си струва да опитате. Така ще компенсирате за височината си и ще създадете илюзията за по-къси крака.