Комфортни и практични обувки – правилен избор

Posted by admin 07.01.2019 0 Comment(s)

Модните дизайнери ни изненадват всеки сезон с нови тенденции, които изискват определени правила. Това се отнася както за дрехите, така и за обувките. Ако насреща се задава зимата, добра идея е да предвидим топли и удобни обувки, но и да бъдат актуални. Най-доброто решение са тези модели, с които краката ни не се изморяват, а изглеждат фантастично. За целта е добре да проучим какви обувки предлагат онлайн магазините на разпродажба.  

Комплексни обувки – наричани още амфибии, позволяват да се носят по всяко време – в сухи и мокри дни. Тези обувки имат високи подметки, които изолират краката от земята. Предлагат се най-разнообразни модели за всеки стил, както за жени, така и за мъже – елегантни, спортни и т.н. 

Обувки в ретро стил – обикновено такива обувки са с блясък, уникални и завладяващи, носещи в себе си духа на миналото. Въпреки всичко, тези обувки идеално се вписват с новото време. Те имат практични ниски и сладки токчета, равни подметки и като цяло фасон, който ги прави подходящи за всякакви поводи. Тези обувки се комбинират лесно с всякакви облекла.

Маратонки – за никого не е изненада. Днес маратонките са толкова актуални, че те са предпочитани от всички в ежедневието. А когато става въпрос за дамски маратонки, изборът е по-голям дори от мъжките и детските модели. Съвременните маратонки са стилни и елегантни. Комбинациите от различни материи, дантели, камъни и други декорации, ги правят наистина впечатляващи. Маратонки могат да се носят както в топло, така и в студено време.

Модерни ботуши – те са елегантни, комфортни, имат качествена материя и дебел удобен ток. И най-важното: те топлят.