Кои са най-подходящите обувки за дънки?

Posted by admin 03.01.2019 0 Comment(s)

Може би, се питате с какви обувки да комбинирате дънки, за да изглеждате стилни и атрактивни. Тази публикация ще представи основните правила за това как да съчетаете обувки с дънки.

 

Панталоните тип бричове и моделите до глезените оптимално се комбинират с ярки обувки - както с ток, така и без него. Може да съчетаете, например, бели дънки с червени сандали и ще видите колко ефективна е визията, което се създава. С дънки можете да носите чехли, включително такива с допълнителна украса под формата на цветя или много различни цветни мъниста. Дънките могат да се комбинират и с леки спортни обувки или еспадрили, като се навият на маншет в долната част.  Кецове или кожени боти в подобна ситуация очевидно също могат да бъдат много успешно решение. Всъщност единственото нещо, което има значение е колко удобно и приятно се чувствате в тях.

 

По-добре е да допълвате вашите любими дънки с класически модел обувки или да носите обикновени балеринки. Универсалните дънки съчетават идеално почти всяка обувка. Изключение са само моделите по-мъжки обувки, които не бива да се носят с бойфренд дънки. Добре е да спазвате правилото, когато носите типично мъжки аксесоар или елемент от мъжкия гардероб, той да бъде само един, за да не допуснете твърде момчешки и небрежен вид.

 

Въпреки това, ако сте с широки ханш и бедра или имате малък ръст, не трябва да носите твърде широки дънки. Ако харесвате спортни обувки, във вашия гардероб не би трябвало да има много свободни дънки или класическите им варианти. При други модели дънки спортните обувки и маратонки изглеждат много добре.

 

Ако искате да направите вашия аутфит възможно най-пълен, се опитайте да постигнете хармония в цветовата схема на комбинацията с обувките. За да направите това, можете да си купите лента в цвета на обувките. Тази опция е от полза при всяка ситуация. За още по-голям ефект, можете да допълните вашия гардероб с чанта в същите цветове - в този случай визията ви ще бъде не само хармонична, но завършена.

 

Както можете да видите, няма нищо сложно в тези правила. Просто ги запомнете и винаги ги прилагайте на практика при закупуване на нови обувки или нови дънки. Бъдете уверени, обичайте външността си и се глезете с нови неща, за да изглеждате винаги стилно и атрактивно!