Кои са любимите цветове на модата през тази зима?

Posted by admin 26.10.2019 0 Comment(s)

Макар повечето дами да са свикнали да преминават рязко от шарените си летни дрехи към сиви, черни – и това е – дънки, палта и панталони за есента и зимата, не подценявайте правилата на модата. През този есенно-зимен сезон тя си има свои топ цветове и ако искате да бъдете актуални, вижте кои ще са най-атрактивните нюанси през идните, макар и хладни дни. Кои са любимите цветове на модата през тази есен и зима...? Ами разберете още сега!

Синьо

В частност, спираме се на яркото и на кобалтово синьо. То е особено подходящо за избора ви на палто или яке. Не се притеснявайте да облечете и привлекателна синя рокля за тазгодишния фирмен банкет. Ще бъдете страхотни!

Топло бежово

Изрично споменаваме топло, защото бежовото го носим самостоятелно и то носи повече уют, отколкото празнота и еднообразие. Очевидно е, че това послание може да се разбере по различен начин от всеки, но ние лично си представяме палто в нюанс на мляко с кафе, шапка тип боне в мокачино и защо не и оранжеви боти. 

Зелено като маслинка!

Зеленото също има доста разновидности, но през този есенно-зимен сезон носим масилинения оттенък. Ако питате нас, той е идеален за ежедневното ви облекло: небрежни карирани ризи в съчетание с глинен нюанс, разкроени поли и рокли под коленете, комбинирани с ботуши от естествен велур, разбира се, пак в маслина!

Кедър

Някои модни критици го наричат и прашен кедър и, наистина, ще трябва да го гугълнете, преди да решите да си купувате точно такава рокля, но като се замислим, нюансът е добър и за нестандартни кичури в косата! Прашният кедър е идеалният акцент в облеклото, така че заложете на такива аксесоари, каквито душа ви пожелае!