Кои аксесоара трябва да притежава всяка дама?

Posted by admin 01.05.2019 0 Comment(s)

Аксесоарът е последният щрих, който определя външния ни вид и оставя нашия почерк в обстановката. Всяка една се е чудела какви очила, чанта или бижу да си сложи. Те трябва да съответстват на нашия собствен стил, но също така трябва и да са актуални.  Вижте кои са основните аксесоари, които трябва да притежава всяка една дама.

 

1. Слънчеви очила

Всяка една дама трябва да има поне един чифт слънчеви очила. Даже е хубаво да са няколко. Носете ги не само през летните дни, но също така и през зимата. Зимното слънце е също толкова вредно за очите ни, колкото и лятното.

 

2. Черната класика

Това разбира се е черната дамска чанта.  Тя трябва да бъде достатъчно голяма, така че да има много разпределения. Нея можете да комбинирате с официално облекло, кецове, дънки и с каквото друго ви хрумне.

 

3. Раница

Наред с кожените чанти, раниците се настаниха удобно в ежедневието на повечето дами.  И когато става въпрос за раница, не си представяйте голямата ученическа чанта. По-скоро в съзнанието ви трябва да изникне образа на малка, сладка кожена раничка.  Не използвайте раницата като аксесоар за вашето работно място или по-официално събитие. Там трябва да сте с чанта.

 

4. Фишу

Сигурно вече се чудите какво е това. Е това е малкият акцент, който само за секунди може да промени визията ви.  Можете да го сложите на врата си, в косата си или на китката си.

 

5.  Кецове

Кецовете могат да бъдат от кожа, от плат, с метален блясък или нежен розов цвят като на пудра.  Няма значение какво ще изберете. Важното е само едно – обувките ви трябва да бъдат кецове, които да отразяват вас и вашата визия за света.  Те са удобни, практични и цветни. Можем да кажем, че когато носим кецове, крачетата ни са в истински рай.