Когато дъщеря ви пожелае първите високи токчета

Posted by admin 08.01.2019 0 Comment(s)

Вашата дъщеря вече е достатъчно голяма и като всяко момиче е нормално да поиска да носи обувки с високи токчета. Добре е да направите покупката специален и запомнящ се  момент от живота й. Затова в тази статия ще ви дадем няколко съвета за избора на правилните обувки, които ще й доставят радост, но и краката и ще бъдат в безопасност.

Най-напред я посъветвайте да облече любимата си рокля, не само за да се почувства специална. Все пак не е добра идея да пробва първите си високи обувки на дънки. 

Предложете й обувки с платформи

Предполагаме, не всички родители искат малките им пораснали момичета да носят обувки с високи токове. Ето защо предложението е добро. Платформите са отличен избор, освен това са актуални, комфортни, правят краката да изглеждат по-дълги и са достатъчно високи.

Ако все пак дъщеря ви настоява за токчета, то нека бъдат с каишки. Всички знаем, че обувките с подходящи безопасни каишки изглеждат елегантни и красиви. Друга положителна характеристика на каишките е, че предотвратяват изхлузването на обувките от стъпалата.

За да не се стига до бъдещи инциденти с токчета, внимателно ги огледайте преди да ги закупите. Чифт обувки с широк и стабилен ток е перфектен избор за първи токчета. А най-хубавото е, че този сезон широките токове са сред хитовите тенденции. Така че, опитайте се да убедите дъщеря си, че тънките високи токчета повече ще я ограничават, докато с широките ще бъде модерна, уверена в походката си и ще изглежда толкова голяма, колкото й се иска.