Кларкс

Posted by smelio 28.07.2022 0 Comment(s)

Историята на марката Кларкс започва преди почти 200 години, когато Сайръс и Джеймс Кларк правят чехли от изрезки от овча кожа. По онова време това е било новаторски подход; комбинация от изобретателност и майсторство, която остава в основата на това, което и до днес компанията прави. Традицията е всеки чифт обувки да се прави на ръка от един блок габър, но днес се прилагат усъвършенстваните техники и съвременните материали, които помагат да се достави съвършенство, създадено специално за съвременния свят.

 

Кларкс са марка обувки, които предизвикват революция. Те определиха едно поколение и завладяха въображението на потребителите. Знакови модели като емблематичните пустинни ботуши на Кларкс. Проектиран от Нейтън Кларк, лансирани през 1950 г., тяхната привлекателност продължава и до днес. Ткава е серията Nature, новаторски спортен ежедневен хибрид, който  прави своя дебют в края на 1980-те, като днес е преработен и пуснат като нова серия. Можем да продължим с още много примери от историята на Кларкс

 

 

Мъжки обувки Кларкс

Мъжките обувки на компанията гарантират, че изглеждате добре независимо от повода. От мъжки велурени обувки в сезонни нюанси до класически, но универсални кафяви обувки или по-ежедневни мъжки обувки, колекциите от стилове съчетават първокласни материали с автентични детайли, означаващи безпогрешната ръка на Clarks.

 

Дамски обувки Кларкс

Дамски обувки съчетават перфектното съчетание на стил и съдържание. Открийте дизайни и цветове за новия сезон и пазарувайте от най-новите колекция от дамски обувки, направени за всеки повод, от работните дни до уикендите навън с приятели. С новите дизайни, пристигащи всяка седмица, включително трайни класики и най-актуалните неща, компанията покрива нуждите на всеки.

 

Детски обувки Кларкс

Огромен избор от обувки за момичета и момчета. Всички стилове: от обувки за училище през ежедневни обувки, сандали, с височки подметки, бебешки обувки, ботушки,

От ярки цветове до привличащи вниманието щампи, колекцията от платнени обувки за момичета е вълнуваща и забавна. Популярният градски силует, включва красиви дизайни за момичета, Т-образни ленти и стилове в розово, бяло, жълто и други - има по нещо за всеки.  Разгледайте и стиловете обувки за момчета в цели и половин размери, както и набор от ширини, включително тесни обувки E за момчета. Включваща странни платнени стилове и спортни ежедневни дрехи с неонови цветове, нашата великолепна колекция за момчета е идеална за тези, които тепърва започват в живота.