Кецове сой луна

Posted by admin 20.09.2019 0 Comment(s)

Когато есента идва, а с нея и училищните задачи за децата, все пак за тях остава удоволствието да получат като подаръци нови дрехи, аксесоари, училищни пособия. Със сигурност кецовете също са един много чест подарък за момчета и момичета именно през това време на годината. Какво обаче е новото тази година? Това са момичешките кецове сой луна.

Ако сте неутрален зрител, напълно нормално е да не знаете какво е сой луна. Още повече, че трябва да се изписва с главни букви, защото това е име на сериал, по-който децата са пощурели (както всяка година става с някои детски сериал на Дисни). Сега няма как да ви разказваме сюжета на Сой Луна, наречена само Луна в българската версия. Има обаче какво да ви кажем за кецовете.

 

Моделите кецове сой луна са предназначени предимно за момичета, защото са в меки, розови нюанси, характерни за любимите момичешки цветове. Освен това върху тези приятни за момичетата цветове са поставени образи и символи, с които се свързва сериала Луна. Това са или снимки на главната героиня, или заглавието на филма поставено точно както е в оригинал, или други символи типични за сериала.

 

Така че можете да изберете тези, които ще се харесат най-много на детето ви. Защото както и да са украсени, все пак кецовете са си кецове и са отлични спортни обувки за есенния сезон.