Кецове с дантела

Posted by admin 15.06.2019 0 Comment(s)

Доста популярни са кецовете с дантела и това не е случайно, тъй като дамите предпочитат да съчетават обувките си с всичко, което имат в наличност.  Това разбира се е доста сложна задача и тук на помощ идват тези кецове. Те са нежни, но в същото време и здрави, което ги прави подходящи за всекидневна употреба. Освен това, имат доста модели, които могат да се съчетаят  и с  времето през различните му етапи.
 

Oтворените кецове са една добра алтернатива на сандалите.  Вложките от дантела са направени в горната част, което позволява на кожата да диша и това прави кецовете подходящи за горещите летни дни.
 

Кецовете с дантела могат да се комбинират с различни неща, които да изградят образи,  с които да изразите себе си.  Едновременно с това те могат да направят визията ви ярка, забележима от всеки и запомняща се.  Вижте с какво могат да бъдат успешно комбинирани.
 

Първото нещо за съчетаване е роклята. Тя може да бъде в типичен небрежен стил, официална или прилепнала по тялото или романтична в светли флорални тонове, както и ярки цветове.
 

Разбира се, на второ място поставяме полата. Тя е съпътстваща част от ежедневието на всяка дама, освен това е и много удобна. Кецовете са чудесни за дълги поли или средни.
 

Третата позиция отдаваме на дънките и късите панталонки. Макар че, те не се носят толкова често през горещите дни, те са завидна част от ежедневието на повечето дами. На дънките всичко отива, но все пак дантелените кецове биха им придали един по-формален вид на тази ежедневна дреха.

Момичетата харесват също и кецовете с дантела и платформа.  Тези обувки открито обявяват война на високите обувки на платформа и убедително я печелят, тъй като са удобни и в същото време елегантни.