Кецове на платформа

Posted by admin 29.08.2019 0 Comment(s)

Най-хитовите обувки тази година са кецове на платформа. Освен, че са последния писък на модата, те са и изключително стабилни и леки. Бъдете елегантни и откраднете погледите не само на мъжете, на и на жените с обувките на платформа. Те се съчетават идеално с панталони тип камбана или с разкрони по дължината на крачолите и висока талия панталони от „отлежала реколта”, тъй като те навяват асоциация за по-строен силует и ласкаят женствените извивки на фигурата ви.

Ако сте с по-небрежен стил, може да изберете да комбинирате платформите с дънкови шорти и да създадете комбо, което да излъчва увереност и сексапил. Облечете любимите си бойфренд шорти с парен ефект и бяла ризка с изрязани щампи или със стара дантела и обуйте черни платформи. Добавте и една Панамска шапка, както и модни бижута за изисканите ви изяви, и... вие сте готови да отидете и да откраднете всички погледи!

Изключително модерни тази година са платформите с металически ефекти. Заложете на обувки цвят старо злато, обувки цвят платина, обувки цвят злато, обувки в цвят розово злато или обувки цвят сребро, но се уверете, че останалия инвентар е достатъчно изчистен и семпъл. Грабнете вашите платформи от електронната витрина на онлайн магазин Mes.bg и бъдете звездата, която блести!