Кецове all stars

Posted by admin 06.04.2021 0 Comment(s)

Марката обувки Converse е основана през 1908 г. като фабрика за производство на леки платнени спортни обувки с гумени подметки. Няколко години по-късно марката започва да произвежда професионални обувки за тенис, а след това и първите баскетболни обувки под името Converse All-Star. Модерните легендарни високи кецове all star с връзки са пуснати през 1921 г., като се модернизират и усъвършенстват от година на година.

 

 

Днес Converse произвежда както класически, така и модерни спортни обувки за жени, мъже и деца. Линиите са представени от традиционни текстилни модели - високи и ниски, както и кецове от кожа, велур и деним, с връзки или велкро закопчаване. Cъвременните кецове converse all star се предлагат в разнообразие от цветове - в допълнение към стандартните нюанси на бяло, черно и червено, те се произвеждат с модели с цветя, слогани и геометрични фигури.

Converse също активно си сътрудничи с различни дизайнери и марки, създавайки ограничени колекции от обувки, например с Maison Martin Margiela, Andy Warhol, Marimekko, Comme Des Garsons и други.

Името Converse винаги се е свързвало с кeцове all star, изработени от плат, но с напредъка на технологията на тези обувките през 60-те години, марката беше принудена да обнови играта си и да въведе нещо ново.

Това доведе до създаването на One Star, което е обикновена велурена маратонка с нисък дизайн, която бързо се превърна в хит на баскетболните игрища. Това е единствената обувка от американската марка, която е направена изключително от велур и продължава да бъде стилна, надеждна и удобна опция и до днес. За да избегнете купуването на кецове all star реплика, пазарувайте само от доказани и реномирани търговци.

 

Изгодни цени, промоции и отстъпки

Нашата електронна платформа предлага благоприятни условия за доставка на маратонки, сникърси, кецове и спортно обувки на относително ниска цена. Можете също да поръчате обувки с добра отстъпка от нас - отидете в раздела "Разпродажба" и разгледайте актуалните предложения.