Кариока обувки

Posted by admin 23.08.2020 0 Comment(s)

Кариока успяха да се представят като първокласни обувки, достъпни за всеки човек, но не всеки знае, че марката също е и екологична. Кaryoka shoes turkey се грижи за здравето на своите клиенти и това е неразделна част от икономическата политика на компанията, която е насочена към запазване на външната среда, както и създаване на безопасни условия на труд за своите служители.

Препоръчваме ви да купувате екологични оригинални обувки от нашия за обувки Кариока магазин mes.bg!

 

Всички части на обувките, които са в пряк контакт с човешкия крак, са направени само от естествени материали. С обувките на този бранд кракът ви гарантирано ще „диша“ и няма да се поти. В същото време летните модели са леки и не причиняват умора.

 

Подобряването на условията на труд и екологичността на производството на Кариока стана възможно благодарение на новото оборудване. При всички турски ортопедични обувки КARYOKA, се използва иновативна технология, която не само значително подобрява качеството на обувките, но и напълно елиминира вредните емисии за околната среда от тази операция.

 

Екологичният вектор в предприятието определя избора на технологии, оборудване и дори опаковки. Ангажираността на марката към устойчивост и екологичност я отличава от останалите европейските производители. От своето откриване до днес, тя спазва политика, която е насочена не толкова към печалба, а по-скоро към запазване на природата.

 

В различни градове съществуват много за обувки Кариока магазини. Ако желаете може да посетите някой от тях и да се уверите в стилните и удобни дизайни или да пазарувате онлайн от нас на цена на производител.

 

Сред най-посещаваните физически магазини в страната са обувки Кариока магазин в София, Кариока обувки Пловдив, Кариока обувки Пещера!

 

Днес можем да кажем с увереност, че когато избирате екологично чиста и висококачествена марка обувки, можете спокойно да се доверите на НАЙ-ДОБРАТА!