Какъв вид обувки могат да носят мъжете с дънки?

Posted by admin 25.03.2019 0 Comment(s)

Ако жените са луди по дрехите, мъжете са луди по обувките! Мъжете могат да излязат на път да купят най-добрите обувки в града, независимо от цената им. И защо не? Обувките изглеждат супер, подхождат на всяко облекло и ги карат да изглеждат много очарователни, красиви, динамични и горещи!

 

Когато става въпрос за това какви обувки се комбинират с дънки, мъжете имат широк набор от възможности, сред които да избират – мокасини, лоуфери, спортни обувки, маратонки, оксфортки и много други.

 

Денимът е най-популярната и емблематична мъжка дреха, която същевременна е и най-удобната, без съмнение. Едни добри дънки, съчетани с еднакво добри обувки, е това, което мъжете търсят.

 

Ето и някои аспекти, на които е добре да се обърне внимание, в този контекст:

 

Цвят на дънките

Най-често дънките са сини или черни, така че за предпочитане са обувките с по-тъмни нюанси.

 

Личност и цвят на кожата

Ярките и контрастни цветни обувки изглеждат страхотно на по-високите и по-стройни момчета, а нюансите на блус, черно или кафяво изглеждат добре на по-тъмните мъже.

 

Блуза или риза

Изборът на обувки зависи и от това, с което се комбинират дънките, независимо дали е небрежна ризи, тениска или поло.

 

Съчетаването на дънки със маратонки е наистина удобна комбинация, но ако наистина цета е израз на стил, може да се използва по-интересна алтернатива - на пазара има толкова много обувки.

 

Когато става дума за носене на дънки, това, което идва на ум, е красив чифт маратонки.  Чифт дънки с риза с къс ръкав или тениска върви най-добре със маратонки - аутфитът може да бъде семпъл, ретровдъхновен или в европейски стил.

 

Кецовете са горещ фаворит за мъжете. Но отново това, което има значение, е цветът на дънките. Можете да се заложи на по-тъмни нюанси маратонки в тандем с бледосини джинси. Черните или тъмносините джинси ще вървят добре с фънки цветове като лилаво, червено, зелено или синьо, когато човекът, който ги носи, е достатъчно висок и добре сложен.

Носенето на маратонки в контрастни и фънки цветове е силна тенденция особено за спортен случай. Един хубав чифт бели маратонки изглеждат удобно и привлекателно за почти всички мъже.

Когато се носят поло, риза или спортна тениска, може да се заложи на чифт тенис спортни обувки.

 

За официални вечери мъжете могат да предпочетат чифт полирани мокасини, за да изглеждат формално. Най-добрите цветове за спортните обувки са нюансите на тъмно кафяво и черно.

Когато става дума за ежедневно облекло за плажни екскурзии, сандали, чехли и джапанки са най-добрите обуви, тъй като изглеждат много удобни в комбинация с ежедневни тениски и ризи и са лесни за пренасяне в туристически куфар.

 

Ако искате да експериментирате с грубия и непокорен външен вид, тогава нищо не може да си съперничи с кожените ботуши.

За тесни дънки дънки, платените висококачествени обувки отговарят най-добре и създават супер модерен емо вид.

 

Други опции за полу-официално облекло включват чифт охфордки, които са чудесна алтернатива на обикновените маратонки и изглеждат еднакво добре.

Ако носите свободни джинси или такива с много външни джобове, заложете на по-груби обувки.

 

Сега, когато имате толкова много възможности, едва ли ще имате съмнения какво да носите с любимия ви чифт дънки. Уверете се, че всичко, което носите, изглежда добре и върви с вашата личност и облеклото ви. И така, какво чакате? Отидете и вземете най-стилните обувки на пазара и ги съчетайте с вашия стил джинси!