Какъв е мъжът според типа обувки, които носи?

Posted by admin 15.04.2019 0 Comment(s)

Знаете ли, че можете да познаете каква личност е вашият избраник само според типа обувки, които носи? Да, точно така. Избраните мъжки обувки сочат за някои от особеностите в характера на техните притежатели. За да ви докажем в това, ще ви покажем кои типични черти от характера издават дадени мъжки обувки, когато са от категорията на любими за вашия избраник…Да започваме!

 

Типични мъжки маратонки

Този тип спортни мъжки обувки издава особен афинитет към реда, към принципите, предпочитаните към стандартите, а не новаторството. В същото време, този мъж няма нищо против вие да сте по-странна или артистична натура. Просто при него, нещата винаги са в строго подреден ред и организация.

 

Модерни спортни кецове

Обратно, тези мъжки спортни обувки говорят за суета и за високи амбиции. Този мъж може доста трудно да покаже чувствата си и често остава неразбран. Ако излизате с такъв мъж, не бързайте да го отписвате. Твърде възможно е просто да се нагажда към вас. След като го стори, ще видите доста различна, даже романтична нагласа към вашата личност.

 

Официални мъжки обувки

Ако това са любимите мъжки обувки на вашия избраник, то, очевидно си имате работа с човек от някоя друга епоха. Или поне разбиранията му за любовта, връзките и дори интимните отношения са такива. Не приемайте обаче тази му страна за негативна, защото хайде да не забравяме, че в миналото са били големите романтици, мъжете определено са били по-предани. С две думи, тези аристократични особи си имат своите достойнства и вие, със сигурност, ще оцените по-голяма част от тях.

 

Бохемски мъжки обувки

Както и обувките му подсказват, този мъж е по-скоро несериозен, отколкото твърде отдаден. Той се влюбва трудно и ако ви предложи брак, бъдете сигурни, няма да се отлепи от вас никога.