Какво разкриват любимите ни обувки за характера ни?

Posted by admin 12.05.2019 0 Comment(s)

Британски учени направили предположение, че любимите ни обувки показват какви сме по характер. За да не си остане само предположение, те направили и някои проучвания сред дамите, които го доказали. И така вижте какви сте по характер, според любимите ви обувки.
 

Спортни дамски обувки

Ако обичате такива обувки, това означава, че сте емоционални, но и знаете как да запазите самообладание в трудни ситуации. Освен това, вие сте грижовна съпруга, осведомена майка, а в работата сте най-добрия служител. Може и да не ставате за шеф, но на вас може да ви се има доверие за специални задачи.
 

Винаги модерни дамски обувки

Те са присъщи на дамите, които лесно се нараняват и все още се лутат в своите предпочитания за идеалната половинка. Това не са жени, които са инат или пък са твърдо решени да направят нещо с живота си, но в характера си имат онази черта, която карат мъжете да полудяват по тях и да ги искат в прегръдките си.
 

Дамски обувки на висок ток

Те са жени, които са егоцентрични и винаги постигат онова, което искат. Те се стремят да направят всичко най-удобния и лесен начин за тях и не се срамуват по-късно да то разкажат.  Тези дами знаят цената си и не биха направили компромис със себе си, освен в името на семейството. Колкото и странно да изглежда те са грижовни и успешни майки и съпруги, които биха дали всичко за своите деца.

Маркови дамски обувки

Това са дами, които не правят компромиси с качеството. Те са праволинейни, не обичат да губят време в обикаляне по магазините. Постигат всичко, каквото искат, не защото са артистични или привлекателни, а просто защото са страшно амбициозни. Това са дами, които имат професии като адвокат, лекар или учител.