Какво да носите с „Chinos” панталони?

Posted by admin 01.06.2019 0 Comment(s)

Дайте на вашите дънки заслужена почивка след дълги години всеотдайна служба, щом като сте открили изискания и комфортен чино модел. Нека той бъде на ваше разположение за всеки ежедневен, полуформален или формален случай.

 

Те са удобни, изглеждат по-рафинирани от денима и могат да се използват като работно облекло. Освен това, са идеални да създадете стилна, небрежна визия, без да изглеждате така, сякаш сте се старали твърде много, а всъщност изглеждат нагласено и изкуствено. Чино панталоните са една от любимите дрехи на звездите, която е унисекс. С чифт чино панталони, съчетани правилно, ще направите силно модно изявление на безупречен стил!

 

Чино панталоните може да ви послужи във вашите опити да експериментирате с всякакви материи, за да създадете интелигентен еклектичен стил. Опитайте да сдвоите вашия чино модел с кожа, кадифе, деним, сатен и дантела.

 

Обичате ли да бъдете център на внимание? Тогава този аутфит е за вас. Направете тоалет от чифт неутрални чино панталони, например, с женствена розова блуза. Добавете кожено яке и поп цвят с чифт ярки токове с колан в съвпадащ или контрастен цвят. Този тоалет е подходящ, както за небрежен, ежедневен тоалет, така и за работен външен вид.

 

Кой казва, че можете да носите чино панталони само на ежедневни и/или полуофициални събития? Съчетайте ги с блестяща блуза, която заслепява всички, докато вървите. Носете с този тоалет токчета, ако искате да придадете елегантност, но чифт балеринки ще работят също толкова добре. Не забравяйте да използвате неутрален и свеж грим в минимално количество.

 

С широки крачоли, тесни, с маншет, вталени, официални, можете да избирате това, което ви харесва и да експериментирате с всеки стил. Избирайки един или всички от тях, може да добавите допълнителни точки стил с интересни аксесоари.

 

Докато чино моделите в неутрални цветове са страхотни е добре да имате по един такъв модел във всеки от любимите ви цветове. Важно е също така да ги носите с необходимото самочувствие. Може да освежите прическата с няколко ярки кичури в ярък зелен или смел розов цвят. Добра идея е да направите по-луксозен външния си вид с черно сако и токове. Вече сте готови за пазаруване с момичетата – чувствате се удобно и изглеждате стилно!