Какви сандали да изберем това лято

Posted by admin 22.06.2019 0 Comment(s)

Като цяло при дамските сандали модното разнообразие е наистина огромно. От супер модерни с ярки цветове до класически с бежов оттенък. Ето и популярните тази година:

 

1. Обувка тип чашка. Тези летни обувки на токчета отново са на мода. Ако имате такива, извадете ги от килера и избършете праха от тях. В момента са във възходяща модна тенденция, защото се завръщаме в модата на 60-те. Ако са в ярки цветове, още по-добре. Цветът ще подчертае вашата харизма, чар и индивидуалност. Малко токче и отворени пръсти – това е, което трябва да носите през този сезон.  А и подобни модели са много удобни. Вървят с рокли, тесни дънки и абсолютно всичко.

 

2. Еспадрили. Те се характеризират с  плетки и дебели подметки и почти никога не излизат от мода.

 

3. Сандалите на токчета - вечната класика с открити пръсти. Изглеждат чудесно с ярки щампи и също ярки разцветки. Но черното и бежовото са винаги на мода, тък като могат да се комбинират с офис или по-небрежен стил.

 

4. Плоските сандали също са актуални. Идеални са за дълги разходки из красивите улици или по крайбрежната алея.

 

А сега да обърнем внимание и на най-новото:

Простота във всичко – това е девизът на дизайнерите тази година. Кокетни, изчистени сандали без катарами са стилни, елегантни и много красиви. Ще паснат идеално на всяка визия. В допълнение с лентички и каишки, но аега украсени с камъни, дантела, кожени елементи и т.н. Изключително актуален е телесният цвят при тези модели и също така изработени от кожа. Избирайте цвета според вашия тип кожа. Ако искате нещо по-различно, заложете на черно, синьо, жълто, оранжево или бледо розово.

Надяваме се, че всяка от вас ще открие точно това, което харесва.