Какви са обувките на успешния мъж?

Posted by admin 03.04.2019 0 Comment(s)

Постоянно говорим за успешната жена и най-вече за отличителните черти в стила й, които веднага ни навяват асоциации за големи амбиции и постигнати мечти. Но така и не сме се замисляли за успешния мъж и какви са неговите предпочитания и принципи, когато става въпрос за мъжки обувки. Какви са обувките на успешния мъж ли? Ами още сега ще разберете!

 

Неговите ежедневни обувки съвсем не са спортни или бохемски обувки

Защото ежедневието му е изпълнено с какви ли не срещи и ангажименти и той предпочита да е винаги подготвен и да е облечен и обут подобаващо. Ето защо под ежедневни обувки, успешният мъж най-често разбира своите официални, елегантни мъжки обувки, с които излиза всеки ден за работа.

 

Той обаче задължително сменя своите мъжки спортни обувки всеки сезон

Поради простата причина, че успешният мъж води активен начин на живот, а често дори провежда неформалните си срещи с бизнес партньори на такива места: фитнес залата, спортното съоръжение, на което отдава предпочитания. В този ред на мисли, един успешен мъж просто няма как да се появи с обувки демоде пред толкова важен за него събеседник или в случая съиграч, нали така?

 

Винаги в перфектно състояние, без значение каква е марката, сезона или модела на конкретните мъжки обувки

Той може да има два чифта мъжки обувки, но те са поддържани в повече от перфектен вид. За тази цел, успешният мъж си купува най-скъпите и луксозни препарати и пособия за почистване и поддръжка. Понякога, той е склонен да посещава професионалист за по-щателно лъскане на обувките, а при най-малко съмнение за повреда или дефект, ще се отбие и до обущаря. Успешният мъж не обича често да сменя обувките си не защото не му се харчат пари, а защото не си пада по промените и излизането от стандартната си организация или график.