Какви са актуалните ботуши тази зима?

Posted by admin 03.11.2019 0 Comment(s)

Зимата може и да не е на дневен ред в момента за вас, но знаете колко бързо се изнизва времето – особено свободното – и как всяка година подред оставате неподготвени и без...ботуши! Не си го причинявайте този път. Не, нямаме намерение да ви пращаме на пазар за зимни ботуши точно в момента. Добре е обаче да се подготвите предварително. Поне с нужната информация. Това, което се опитваме да ви посъветваме, е да се осведомите какви ще са тенденциите при дамските зимни ботуши тази година. Като ги знаете от сега, ще можете да купите подходящите за не повече от няколко часа:

Тип кубинки
Любимите момчешки обувки се завръщат, тоест остават и през зимния сезон. През пролетта носихме мокасини и кларкове, а през зимата ще се радваме на комфорта на кубинките. Смело напред за такива обувки, кога друг път ще ви се отдаде възможността хем да сте модерни, хем да ви е комфортно при всяка крачка!?

Остър нос
Една тенденция, която си отиде доста отдавна, се завръща отново скоро: ботушите с остър нос. Те обаче не винаги ще са с тънък ток, защото някои даже ще са на равна подметка, а други – на дебели платформи. Това обаче трябва да са елегантните ви ботуши, защото острият нос никак не се вписва в картинката с уикенда в планината. 

Тип маратонка
Точно тези ботуши ще се впишат във визията ви за разтоварване сред природата, но и не само. Ботушите тип маратонка ще са актуални през целия иден зимен сезон, затова не се колебайте да имате и един такъв спортен чифт, който да съчетаете със зимен клин или дънки тип цигара.