Какви обувки са модерни тази година

Posted by admin 13.05.2019 0 Comment(s)

Тази година можете да носите всичко, което душата ви иска, и пак да бъдете модерни. Определено модата е доста щедра и разнообразна. Вижте кои обувки ще бъдат актуални тази година.
 

Маратонки и спортни обувки
Какво по-хубаво от това.  Модерни ще са както по-изчистените модели в бяло и черно, така и по-разчупените.  Ако предпочитате втория вариант, знайте, че той ще бъде модерен в синьо, тъмно розово, зелено, жълто и всякаква комбинация между тях.
 

Сандали
Както всяка година те ще са най-носената обувка, особено през летния сезон.  Ще са модерни сандалите, които са черни и декорирани с някакви орнаменти, както и тези, които са платформа от корк, тъй като 2017 е годината, в която се връщаме към естественото.
 

Официални дамски обувки

Те може би са подходящи за някое изискано събитие или за офис среда. Можете да носите такива с остър връх и ниско токче, високи токчета ли пък по-бляскави варианти за официалните вечери.
 

Обувки с принтове
Определено те се харесаха доста и навлязоха все повече на пазара. Принтовете могат да бъдат най-различни. Най-добре стоящи са белите маратонки с някакви цветя. Добавете тесни дънки и модерна блуза и ето ви една перфектна визия за ежедневието или почивните дни.
 

Ежедневни обувки
Това са всички равни обувки като балеринките. Те се съчетават с много разнообразни дрехи и определено всяка една дама трябва да има от тях. Смело отивайте по магазиите и си вземете поне един чифт равни обувки, които да носите на дълги разходки, да спортувате или просто да ходите на шопинг.
 

Обувки на платформа
Спор няма, че това се хем удобни, хем елегантни обувки. Обувките на платформа са чудесни за ежедневието, за по-официални случаи и за офиса. Какъвто и да е повода, то със сигурност няма да сбъркате, ако си вземете обувки на платформа.