Какви обувки носят младите госпожици този сезон?

Posted by admin 11.04.2019 0 Comment(s)

В момента все още зимните ботушки са разбира се, са най-търсени. При момичетата все пак се дава предимство спокойните тонове, които привличат вниманието и на другите деца. Такива цветове са различните нюанси на лилавият цвят, който е идеален за всички момичета. Често се предпочитат и ботушки в цвят на канела и други нюанси на кафявото или пък композиция от няколко цвята, например - тъмно зелено с кафяво, розово с пурпурно, бордо с бели елементи и така нататък.

 

Малко по-големите каки често предпочитат бели обувки с малки нюанси ота черени или сиви принтове – като такива на различни забележителности, перца, буквички, флорални мотиви, думи и други подобни. По големите момиченца са склонни да предават своите емоции в дрехите, така белите обувки с рисунки и надписи са винаги на мода. Що се касае до видовете обувки и тяхната декорация, момичетата от предучилищна възраст и началните класове предпочитат да носят обувки с велкро, малки, с ниска подметка, или такива, които покриват само крака. Каките, от своя страна, по-скоро предпочитат по-високите обувки с финтифлюшки.

 

Обувките са важен елемент от гардероба на една млада госпожица. В допълнение към ботушките, към гардероба на момичетата трябва да добавим и различните видове останали детски обувки и най-вече класическите такива. Те са гъвкави и могат да се носят навсякъде. Сега на мода за всяка възраст са ортопедичните обувки с високи платформи в тъмни цветове – най-често, когато са кожени се предпочита черният цвят. Като детски обувки за честа смяна за момиче се предпочитат червени, черни и бели цветове. Декорацията от пеперуди, флорални мотиви и други подобни обикновено са в горната и долната част на обувката. Класически плоски балетки вече не са толкова популярни, колкото преди.

 

Други видове обувки като маратонките, еспадрилите и кецовете все още са на мода, но предимно при момчетата, така че родителите трябва да помислят повече преди тяхното закупуване.