Какви неща с леопардов печат се смятат за стилни?

Posted by admin 05.07.2019 0 Comment(s)

Много момичета се страхуват от тигърски и леопардови принтове. Но световните дизайнери явно тази година искат да докажат на всички, че дрехите и аксесоарите с животински отпечатъци могат да бъдат стилни и за тях има място във всеки съвременен гардероб.

 

Животинските отпечатъци се превърнаха в най-силната тенденция през 2013 г., но дори и сега те не губят своята значимост. Нашата селекция ще ви помогне да проследите нейната еволюция в модната индустрия и да разберете как и с какво се комбинират елементите с животински принтове.

 

 

Обувки и токчета

 

Ако намерите идеалните обувки като класически токчета с принтове на диви хищници, можете да създавате стилно облекло за всеки ден. Този ярък детайл не изисква повече ярки акценти. Опитайте се да комбинирате животински обувки с ризка и класически панталон или блузка с тънки презрамки с монохромна миди рокля от шифон.

 

Чанта и колан

 

Подобно на ситуацията с обувките, чантата с леопардов печат лесно ще се превърне в централен елемент на вашия външен вид. Можете да изберете всяка форма: от голяма ежедневна чанта до малка чанта през рамо. Чантата и коланът от леопардова кожа са забележим акцент, който може да допълни вашия небрежен, ежедневен облик или официален, вечерен поглед. Ако се опитвате да изберете идеалния вариант чанта за  всеки ден, тогава обърнете внимание на по-обемните модели. За вашия клубен аутфит си заслужава да се инвестира в кокетна миниатюрна чантичка с верижка или клъч.

 

Аксесоари и бижута

 

Най-важното правило при избора на елементи с хищнически животински отпечатък е: трябва да имате само един елемент с такъв принт. Това може да бъде шапка, шал, обеци, гривна или колие. Въпросният елемент може да е малък детайл, но той ще се превърне в централна фокусна точка на вашия облик. Не забравяйте, че ако искате да допълните външния си вид с леопардов или тигров печат, облеклото трябва да бъде възможно най-семпло и лаконично и в неутрални нюанси. По всичко личи, че нещата с акценти от леопард могат да бъдат стилни и са лесен начин за създаване на ярък, органичен външен вид. Един добър вариант би бил  класиката - бяла риза и тесни дънки.