Как се най-добре се съчетават обувки и чанта

Posted by admin 18.08.2019 0 Comment(s)

Оказва се, че едно от най-търсените като съвет относно модни решения в интернет е как да се съчетават дамските обувки с елегантната дамска чанта. Разбира се, това са търсения най-вече от млади момичета и дами, които търсят да разнообразят своя стил и да покажат нови решения в модния си аутфит. Има вероятност и някой влюбени момчета и пораснали такива, да търсят подарък за своята половинка и също да се интересуват от темата, така че каквито и да са мотивите, тя е достатъчно популярна. Съвети има много, но се вслушвайте в тях, само при необходимост – винаги разчитайте първо на вашето усещане.

Когато става дума за съчетание обувки – чанта, първото нещо, което трябваше да се разбие бе клишето. А то, особено в страни с по-слаби модни традиции гласеше ясно: те трябва да се от един цвят. Уви, нещата не стоят така или ако търсим съчетание в еднакви цветове, то по-скоро трябва да се наблегне на нюансите им. Или на съчетанието от различните части на самите обувки и чанта. Например ако имате обувки с ясно изразен черен цвят, но по тях има и други цветови нюанси, можете да изберете чанта, която да пасва с тези нюанси: в бяло, в червено, в тъмно синьо, лилаво и прочие. Тоест ако трябва да се вгледаме в правилото, то по-скоро става дума за известна координация между обувките и чантата, а не 100 процента съвпадение.

Друга интересна заигравка, която със сигурност е ефектна и ефективна, е когато например една дънкова чанта се съчетае с чифт сини обувки, тогава имаме съответствие между  материя и цвят, което може да е супер решение. Друго предложение от света на облеклото е да не се заиграва с пропорциите, ако чантата е голяма, то обувките трябва да са по-малки (в смисъла като показност), за да не се раздува прекалено много цялостното впечатление. Обратното също важи, едни стилни обувки на висок ток за вечерното парти трябва да са с чанта в по-малък размер, защото иначе ще се получи неприятна диспропорция.