Как да внедрим модния цвят ...

Posted by admin 18.01.2019 0 Comment(s)

Как да внедрим модния цвят на годината в своя гардероб?

Ако все още не сте научили, ето я и новината в модата още в самото начало на годината. Цветът на годината е зеленото и по-скоро електриково зеленото, онова, което познаваме от детските дъвки, от комиксите, онова, което модните дизайнери наричат с английското greenery. И тъй като това е повече от особен цвят, ние решихме, че ще ви трябват съвети относно това как да подходите с него и със собствения си стил. Ето как да внедрите модния цвят на годината и в своя гардероб, скъпи дами..

В комбинация с други ярки цветове

Ако съчетавате повече ярки и контрастиращи цветове, добре е да заложите на морското и кралското синьо, а също така и на жълтото. През лятото бихте могли да изберете и оранжевото. При всички случаи старайте се всяка дреха да има зеленикавото, а останалите нюанси да са по-скоро нейни допълнителни елементи.

Отделно и самостоятелно

Рано или късно ще трябва да свикнете с този провокативен цвят, затова ние ви съветваме смело да се впуснете напред и да заложите директно на нещо ексцентрично. Например, изчистена като кройка права рокля в зеленикаво, ярка риза за офиса в зелено, съчетана с черен панталон, а защо не и дълга ефирна туника от почти прозрачен плат в зелено, идеална за плажния сезон.

С огромни обувки

Зеленикавото от моден сезон на 2017 година, между другото, отлично си пасва с обувките с висока платформа. Дали те ще има само голяма подметка, или ще бъдат съчетани с дебели токове, е ваше решение, но при всички случаи комбинацията е добър вариант да изпъкнете на по-шумно събитие, включително и на партито на вашия собствен празник като рожден или имен ден, дами! Смело напред със зеленото!