Как да съчетаем цветът на обувките и тоалета?

Posted by admin 01.11.2019 0 Comment(s)

Цветовете играят огромна роля в нашия живот. Те влияят на настроението и мислите ни, карат ни да се чувстваме по определен начин. Сполучливите цветови комбинации между обувките и дрехите пък допринасят за красивия ни и елегантен външен вид. Ето защо сега се опитаме да ви помогнем в избора на правилния тоалет, спрямо цвета на обувките.

С кои цветове се съчетават най-добре обувките в розово?

Розовите обувки определено са в състояние да добавят романтика във външния вид на всяка дама. Този цвят е пословичен с това, че излъчва невинност и ни провокира да изпитваме нежни чувства. За да постигнете перфектна визия, съчетайте розовите обувки с тоалети в бяло, зелено, сиво, синьо и кафяво. Особено оригинална изглежда и комбинацията между розово и тюркоаз.

С какъв цвят тоалети се съчетават най-добре червените обувки?

Червените обувки обикновено са избор на страстните, фатални жени, които обожават да правят впечатление и да провокират горещи страсти у противоположния пол. Ако сте си купили червени обувки и се чудите с какво да ги комбинирате, заложете на тоалети в синьо, жълто, черно, бяло или зелено.

Кои цветове на дрехите си отиват с оранжеви обувки?

Оранжевият цвят е любимият на лъчезарните, слънчеви дами, които обичат да получават и даряват любов и топлина. Обувките в оранжево ще изглеждат страхотно в съчетание с дрехи в лилаво, синьо и сиво. Прекрасни са също и комбинациите между оранжево и кафяво, оранжево и бяло, оранжево и черно.
С какъв тоалет си подхождат жълтите обувки?

Жълтите обувки, подобно на оранжевите, също могат винаги да повдигнат настроението ви и да допринесат за изживяването на много положителни емоции. В случай, че все още не сте се сдобили с такива, непременно го направете и няма да съжалявате. А ако се питате с какви цветове на дрехите ще изглеждат най-добре, отговорът е в тези няколко нюанса – лазурно синьо, ярко червено, череша и разбира се, черно.