Как да носим обувки с блясък

Posted by admin 20.07.2019 0 Comment(s)

Даваме ви гаранция, че с един чифт обувки с блясък можете да разчупите и най-скучната си визия. Безспорно, този вид дамски обувки не е най-често носеният през годината, но пък има моменти и поводи, когато е единственото адекватно модно решение. Ако случайно имате едни стари, позабравени, но в перфектно състояние обувки с блясък и се чудите с какво да ги обуете, на правилното място сте. Ето как да носите своите любими дамски обувки с блясък:

 

Блестящи обувки с пайети

Заложете на черна рокля, черен костюм или изобщо черна визия от главата до петите. Можете да разчупите с някой аксесоар като гривна или синджир, но е добре той да не е много открояващ се, защото пайетите по вашите обувки са достатъчен акцент.

 

Лъскави обувки с панделка отпред и висок ток

Много добра идея за сватба и друг подобен специален и официален повод. Категорично, тук говорим за една комбинация от класически и нетрадиционен дизайн, което, вероятно, ще допадне на много дами, особено харесващите по-нестандартните обувки.

 

Сребристи или златисти каишки

Още един класически модел дамски обувки с блясък! Той обаче се носи само на изискани поводи и места. Определено, с тези обувки не бива да се показвате през деня или в ежедневието си, каквото и облекло да подберете към тях.

 

Ниски обувки с блясък

Ето това са интересни обувки, които можете да сложите вечерта за излизане с приятели, когато поводът не е особено официален, но пък вие искате да блеснете или поне да се откроите сред тълпата.  На нас ни харесва идеята с дълга пола или рокля с дължина под коленете. Можете да се спрете и на варианта с дънки до глезена или панталон капри от лен, но нека е в телесен цвят, а обувките – златисти.