Как да направим едноцветните обувки част от гардероба си?

Posted by admin 11.05.2019 0 Comment(s)

С настъпването на летния сезон цветните обувки могат да бъдат отлично попълнение в новия гардероб. Господата не са особено претенциозни към цвят и сезон и не намират особена връзка между двете неща. Дамите обаче не гледат на нещата по този начин.  Те смятат, че дори един чифт обувки могат да направят едно облекло вълнуващо. И са прави! Вижте защо.
 

Със сигурност черните обувки могат да бъдат елегантни, но могат да са и отегчителни, особено ако ги носите, когато не се налага. Не биха били подходящи за жизнерадостна среда или пък за разходка в парка или някъде другаде.  Цветовете могат да правят магии със своето влияние върху околното и разбира се влиянието им върху фигурата ви.
 

Бежовите обувки, например, може да ви накарат да изглеждате по-високи, елегантни и какво ли още не, но със сигурност те са много подходящи за ежедневието и със своя чар са прекрасни за работна среда или за нетолкова формална.  Той е изключително женствен цвят и подхожда на всякакво облекло.  Те са идеални за сандали, обувки, ботуши и какво ли още не.

 

Зеленото е неутрален цвят. Той подхожда на всичко и показва, че вие сте уравновесени, мъдри и реалисти.  Помислете само как стъблата на всички цветя, които виждате са зелени и ще разберете как зеленото отива наистина на всеки един цвят.

 

За сините и червените обувки са много подходящи за всяко облекло, но вие трябва да бъдете внимателни, тъй като това са цветове, с които не можете да експериментирате свободно, а трябва да внимавате с дрехите и аксесоарите, с които ще ги съчетаете.  Един вид смекчаване на тяхната сила може да се постигне с използване на по-бледи смекчаващи нюанси, което разбира се е и доста по-приемливо за работна среда и ежедневието.