Как да комбинираме нашите цветни обувки?

Posted by admin 11.04.2019 0 Comment(s)

Въпросът как можем да комбинираме обувките си с дрехите, които носим, ​​според техните нюанси, е истинско изкуство. Той зависи от стила и вътрешния усет към цветовете. Въпреки това не съществува конкретен отговор на този въпрос. Този пост ще се опита да даде повече светлина за това трябва ли съчетаем нашите обувки с нашите дрехи или е достатъчно да направим свободен избор.

 

От общи правила като: "Кафявите обувки не се комбинират със сини дрехи.", "Зелените обувки, които носим се вписват само с черно или бяло.", до "Новата тенденция комбинира червеното с фуксията.", още веднъж се потвърждава логиката, че няма готова рецепта. Най-важното нещо е, когато съчетаваме нашите облекла с цвета на обувките, е в крайна сметка да не създаваме... хаос!

 

С тенденциите, които все повече се развиват и променят през всеки нов сезон, е сигурно, че можем спокойно да експериментираме с комбинациите, които харесваме, но също така следва да запазим няколко константни правила, за да постигнем колоритна и естетическа хармония.

 

Как да носим цветни обувки?

За да ви помогнем, ще разгледаме някои сигурни решения, които осигуряват перфектен резултат със съответстващи цветове.

 

Червени обувки: Те пасват идеално с черно, бяло и тъмно синьо. Новите тенденции позволяват комбинации на червени дамски обувки с розово, оранжево и жълто. Избягвайте да ги комбинирате с много ексцентрични облекла, тъй като те са твърде впечатляващи и може да се получи твърде претрупан външен вид.

 

Оранжеви обувки: Страхотна комбинация с всички нюанси на синьото (от тъмно към светло синьо), с черно, кафяво и особено със зелено, ако искаме да създадем „colorblocking“.

 

Сини обувки: Те се съчетават най-добре с жълто, червено и бяло. Разбира се, можете да ги комбинирате много добре със светло синьо, но и с оранжево, червено или розово облекло. За всякакви случаи може да носите сините си обувки с любимите си дънки.

 

Зелени обувки: Комбинирайте ги с кафяво, синьо или жълто. Класическите комбинации с бяло и черно придават много стилен ефект на земните нюанси. За допълнителен контраст можете да ги носите с набор от оранжеви или жълти нюанси за абсолютен уау ефект през лятото.

 

Лилави обувки: Тъмно сини, розови, зелени и земни нюанси се комбинират по чудесен начин с тях. Ако искате по-изискан и стилен визуален ефект, носете ги в комбинация със сиво (светло или тъмно). Те пасват много добре с нежни облекла с малки цветя, бохо принтове и дори с монохромни облекла.

 

Метални нюанси: Съчетайте обувките си с металически цветове с бяло, черно, лилаво, розово, червено или синьо. Просто се уверете, че останалите аксесоари са минималистични - чифт обувки в метален цвят създават силно впечатление сами по себе си.