Как да избирате аксесоарите си?

Posted by admin 05.10.2019 0 Comment(s)

Инвестирайте в няколко добри и стилни аксесоара, които ще задоволят вашия вкус и нужди. Когато избирате аксесоари, обмислете добре цвета и дизайна им – добре би било да сдвояват вашите дрехи. В този пост ще ви дадем някои съвети как да изберете аксесоарите си.

 

Чанти

Много хора не знаят това, но най-добрият начин да изберете модел, който ласкае вашия тип тяло. Това предполага, че вие следва да изберете дизайн, която се противопоставя на вашия тип тяло. Например, ако сте високи и слаби, чантата, която ще ви ласкае най-много, е тази, която е с мека форма и чисти, закръглени линии. Има много различни видове чанти, от които можете да избирате като меки торби, чанти със заоблени ъгли и пр. Изберете чанта, която ви подхожда и я носете със стил.

 

Слънчеви очила

Докато избирате слънчеви очила, с които да поглезите себе си, има някои важни неща, които следва да имате предвид. Преди да изберете модел, следва да определите формата на лицето си, тъй като това ще ви помогне да решите кои слънчеви очила ще ви подхождат най-добре. След като вземете това решение, разгледайте най-новите тенденции в модата за слънчеви очила. Имайте предвид тези тенденции, докато избирате очилата си. За да предпазите очите си от вредните гама-лъчения, е важно да изберете слънчеви очила, които са оборудвани с оригинална UV защита.

 

Бижута

Актрисата Соня Хени веднъж споделя: "Бижутата отнемат вниманието на хората от вашите бръчки". Може би, бижутата, с които се украсявате, определено могат да променят начина, по който изглеждате. Изборът на подходящите бижута за вашето облекло е изключително важен. Винаги се старайте да избирате перфектните бижута за всеки повод.