Как да изберете подходящи мъжки обувки за интервю?

Posted by admin 10.05.2019 0 Comment(s)

Всеизвестен факт е, че дамите имат голям набор от обувки и винаги имат какво да обуят за специален случай.  Но това не означава, че подобно нещо не е възможно и при господата. Мъжете също оценяват събитията и обуват различни обувки според повода.

 

Един специален повод е интервюто. То може да бъде скок в професионалната кариера на мъжа. Именно поради тази важност мъжът трябва да избере подходящи обувки за интервю. Ако и вие се чудите какви могат да бъдат те, вижте съветите, които сме подбрали специално за този случай.

 

1. Мъжки обувки според облеклото

Първо трябва да изберете дрехите, а след това по тях да се ориентирате и какви обувки да обуете. Ако нямате налични обувки, които да си отиват на ризата или панталона, нашия съвет е да си купите нови.  Това е напълно оправдана инвестиция, тъй като първото нещо, което прави впечатление при интервю е външния вид. Не случайно има и поговорка: „По дрехите посрещат, по ума изпращат“.

 

2. Спортни мъжки обувки

Разбира се, че те са подходящи. Има интервюта, където не се налага да спазвате строго определен дрес код или пък етикет. Такива са интервютата за статист, кастинг за актьор или подобна длъжност. На такива места се изисква да бъдете ловки и бързи, както и да имате известна телесна подготовка. Със сигурност за подобно нещо ще ви трябват удобни спортни мъжки обувки.

 

3. Съобразявайте се със средата

Дори и да сте адвокат, който трябва да отиде до управлението на една ферма и да кисне в калта, не бихте искали да си изцапате официалните обувки, нали? По-доброто решение в случая е да покажете, че можете да се нагодите спрямо обстановката и ситуацията.  Това със сигурност би се харесало на бъдещия ви шеф, тъй като показвате съобразителност и въображение в дадена ситуация.