Как да изберем обувките според нашата фигура?

Posted by admin 08.05.2019 0 Comment(s)

Предполага се, че дамите знаят как да носят своите обувки, така че да изваят своята фигура и да изглеждат чудесно.  Една обувка винаги е нашата вълшебна фея, която да извае нашата фигура, така както ни се иска.  Ако искате да разберете, кои са вашите обувки, то прочетете следващите редове.

 

1. Дамите, които имат къси крака

Ако сте от дамите, които имат къси крака, то не тъжете. Има обувки с токчета, които са създадени за вас, а това са тези с клиновиден ток. Дамите с по-дълги крака биха ви завидели, че можете да ги носите и да изглеждате чудесно. Също така платформите също биха ви стояли доста добре, ако искате да ви е удобно и да гледате света от по-високо.

 

2. Дамите, които са по-закръглени

Разбира се, не всеки може да има фигурата на модел.  Ако вие сте от дамите, които имат по-закръглени извивки, то трябва да сте доста по-внимателни в избора си на обувки, тъй като някои от тях могат да направят крачетата ви визуално пълни.  Подходящи са стандартните обувки с висок ток, които са в неутрални тонове или пък тези с остър връх. Но от пантофки и обувки с много каишки, просто стойте на светлинни години от тях.

 

3. Дамите, които има дълги крака

Със сигурност сте истинска късметлийка, ако имате дълги крака, но трябва също да бъдете внимателни, тъй като прекалено високите обувки ще ви направят твърде висока, а не всеки мъж харесва това.  Например стилето обувките ще ви стоят прекрасно и ще направят крачетата ви да изглеждат стройни и елегантни. Не се въздържайте и от обувките на ток. Ток със средна дължина ще ви стои превъзходно.

 

4. Дамите с мускулести крака

Не само мъжете могат да се похвалят с красиви и силни крака.  Дамите също могат да имат спортни крака.  Обувките с нисък ток или клиновиден са напълно подходящи за вас.