Как да бъдем елегантни с къси панталонки

Posted by admin 16.06.2019 0 Comment(s)

Лятото вече е тук и е време да се отдадем на прекрасните топли дни и леки прохладни вечери. Именно такова лято ви пожелаваме да имате.  Но все пак трябва и да знаете как да се обличате през този сезон. Истински хит са късите панталонки и те определено ще бъдат хит и този сезон. Разбира се, като всеки един сезон и на нас ни се случва да ходим на изискани събития и за разлика от другите сезони, лятото е с високи температури и трябва да можем да бъдем елегантни дори и с къси панталонки.

 

Всеизвестен факт е, че всяка една дама обича да носи къси панталонки. Поради тази причина ще ви представим няколко лесни начина, с които ще можете да превърнете обикновените къси панталонки в елегантна дреха.

 

1. Къси панталонки от деним

Ние ги обожаваме, а със сигурност и вие. Особено модерни са, ако със скъсан вариант. Изберете тъмен десен и ето имате едни класически къси панталонки, които са изрязани и по този начин ще можете да изглеждате елегантни и секси. Изберете подходяща елегантна чанта и красиви маратонки и ето: Имате елегантна визия за някое плажно парти, рожден ден или каквото и да е друго събитие.

 

2. Цветни къси панталонки

Този модел е напълно подходящ за дневно парти. Можете да изберете и някоя провокативна тениска с надпис. Сандалите на висок и дебел ток ще бъде чудесно допълнение и една кожена чанта ще завърши целия външен вид.

 

3. Кожени къси панталони 

Те са чудесни за вечерно парти и ще са чудесни със сандали с дебел ток.