Кафяви дамски чанти

Posted by admin 22.01.2021 0 Comment(s)

Тази година дрехите и аксесоарите в цвета на кафето са гореща тенденция! Наистина модерните опции на кафяви дамски чанти от естествена кожа са много елегантен и интересен избор. Всъщност помислете за всичко кожено, което е друга тенденция на тазгодишната мода.

 

 

По принцип кафявият външен вид може да включва леопарди , напр. може да съчетаете кафява дамска чанта от естествена кожа, пола или панталон в тъмно кафяво и всички останали елементи също може да са в кафявата гама. Не забравяйте, че велурът също изглежда наистина красиво в тъмно кафяви нюанси, ето защо е добро решение да заложите на кафява дамска чанта велур!

 

Тъмно кафявото съчетание с леопард, винаги е актуален избор! Инвестирайте в кожено кафяво палто или още по-добре в палто от вълна или кашмир, и го носете с вашите тъмно кафяви дамски чанти дори за всеки ден. Друг впечатляващ външен вид може да се създаде с комбинация между модерен образ с ретро елементи и оригинални детайли в цветове като „изгорял“ портокал, мандарина или кафе.

 

Вашата кафява дамска чанта естествена кожа може да бъде поотделно или едновременно ежедневна, вечерна, ретро или модерна!

 

Има много класически опции за съчетава кафяво с черно, бяло, пастели или с неутрални, земни тонове.

 

 

Кафяво + черно

 

Чудите се дали кафето и черното се съчетават? Отговорът е категорично да! Всъщност можете да комбинирате различни нюанси на кафявото с черно, напр. тъмен шоколад или по-светъл кафяв цвят.

 

Черното и кафето вървят добре! Може да се носят от сутрин до вечер във всякакви ситуации!

 

Носете такива комбинации в ежедневието или за вашите разходки. Съчетайте например черна блуза или риза с кафяви панталони или носете черни дрехи с тъмно или друго кафяво палто.

 

Също така не забравяйте, че златните бижута, които придават изтънчен завършек на визията, се вписват идеално тук. Съответно, черна кожена чанта и обувки създават пълен комплект.

 

 

Кафяво + бяло

 

Най-сигурният и безопасен избор е всеки нюанс на кафе с изцяло бяло. Това е супер микс, който никога няма да ви предаде! Тази комбинация осветява и „разчупва“ всеки зимен дрескод. Чудесна идея е да се облечете от глава до пети в бели дрехи и да запазите кафето за палтото и аксесоарите. Кафяв гащеризон с бяла блуза не остава незабелязан.

 

 

Кафяво + пастели

 

Какво ще кажете за кожена пола с пастелно розова или лилава риза от коприна? Съчетанията кафяво и пастели са идеални за бизнес срещи. Ризите в пастелни цветове са идеални за съчетание с офис сукмани, поли и панталони. Добавете кафяви обувки и чанти и завършете с класическо палто, за да завършите погледа.

 

 

Кафяво + земни тонове

 

Земните тонове създават хармоничен и ярък ефект с кафяво. Те придават по-сладък вид на облеклата в цвят кафе и особено в тъмната му гама. Какво ще кажете за кремава или бежова риза или блуза с шоколадово кафяв панталон или пола? Опитайте да носите плетена рокля с дълго палто в кремаво-бежови нюанси и тъмно кафяви ботуши и чанта. Кафяво палто с кремав тоалет и тъмно оранжева чанта са чудесна идея за създаване на небрежен облик. Вижте също избора на дълга рокля с миди дължина в тъмно кафяво и аксесоари в сладко бежово!