Качеството на Salamander shoes

Posted by smelio 26.11.2021 0 Comment(s)

Днес онлайн пазарът на обувки е огромен. Както можете да си купите обувки от физически магазин в града, така можете да си купите и обувки от онлайн магазин в София, но и да си поръчате чифт обувки от Германия, Италия, дори САЩ. Борбата обаче е за качеството.

 

Потребителите търсят високо качество на възможно най-ниска цена. Спорно е дали може да се постигне, но големият избор предполага всякакви варианти. В този текст ще се занимаем с salamander shoes – обувките с марка “Саламандър”.

С онлайн пазаруването на обувки,, няма да ви се налага да пътувате далеч, за да намерите магазин за обувки Salamander. Това е немска компания за обувки, която датира от 1904 г., когато Якоб Зигле, 23-годишен обущар и Макс Леви, търговец на кожа, обединяват усилията си и създават популярната компания за радост на любителите на обувките. До 1909 г. успешният проект се разраства в 26 магазина за обувки в Германия, а до 1914 г. Salamander произвежда над 2 милиона чифта обувки годишно.

 

Останалото както казват е история! Salamander марката в момента работи в над 50 магазина в Германия и около 150 във Франция, Австрия, Полша, Унгария, Чехия и Русия. Salamander е нарицателно име в света на обувките благодарение на безкрайното им предлагане на модерни, висококачествени обувки с отлично обслужване, което се нрави на потребителите.

 

Компанията наистина произвежда обувки, които са с добро съотношение цена-качество, поради което Salamander shoes продължава историята си на успех и до днес. Марката Salamander не предлагат само модерни обувки, но и аксесоари и чанти. В нашия онлайн магазин можете да разгледате най-различни модели немски обувки на най-реномираните фирми в световен мащаб.