Качеството le coq sportif обувки

Posted by smelio 06.12.2021 0 Comment(s)

Историята на le coq sportif като марка за обувки и спортно облекло започва през далечната 1882 г. с отварянето на малък магазин за трикотажни изделия в Ромили-сюр-Сен, в част от региона Шампан във Франция, но близо до Париж.

 

Емил Камюзе е човекът, който отваря този магазин, в една романтична за спорта епоха. Камюзе обича спорта с цялото си сърце когато започна да прави спортно трико в малката си работилница.  Едва ли той е вярвал или дали той е мечтал, че 130 години по-късно Le Coq Sportif ще се превърне в една от най-престижните марки в света, известна със своите дрехи, обувки и спортна екипировка.

 

Компанията предлага спортни обувки за мъже, жени и за деца, като под спортни не се разбира само обувки за спорт, но и спортни от гледна точка на модата. Въпреки това, възможно е да изберете обувки за бягане, обувки за тенис, обувки за спортове на различни видове настилки. Можете да изберете обувки за ежедневието, които ще са удобни, практични и ще носят този особен привкус на европейския предприемачески дух отразен във формата, визията, в цялостното излъчване на обувката.

 

Най-новото в марката le coq sportif обувки е свързана със съвременните тенденции за локално и еко производство. le coq sportif. Новата производствена линия цели да бъде отговорна – обувките и облеклата се произвеждат с нисък екологичен и въглероден отпечатък.Ще разпознаете обувките на марката по характерното лого с френското знаме и петелът, който изскача от него.

 

Бележка: на снимката е показан чифт спортни обувки, които можете да изберете от нашия каталог с мъжки и дамски спортни обувки. Предлагаме отлични и качествени модели, които да използвате за вашата професионална или хоби спортна дейност.