Изкуството да съчетаваме...

Posted by admin 16.10.2019 0 Comment(s)

 Изкуството да съчетаваме цветовете на дрехите и обувките

Предлагаме ви няколко съвета от специалистите, които ще ви помогнат да постигнете красива и хармонична визия с помощта на цветовете. Правилното им съчетание е от съществено значение за изграждане на стилен и привлекателен външен вид.
 Това, което вероятно всеки знае е, че не е желателна комбинацията между студени и топли тонове. Друго популярно правило е да не се съчетават розов и червен цвят, особено що се отнася до по-ярките им нюанси.

 

 Не е тайна, че хората предпочитат да купуват обувки в сиво, бяло, черно и кафяво, тъй като лесно могат да се комбинират с повечето цветове. Това обаче ни ограничава значително и напълно ни лишава от възможността да блеснем в по-оригинален и свеж вид. Ето защо е добре да научите как да съчетавате с тоалета обувки и в различни от споменатите вече стандартни цветове.

 

  • Черните обувки

Те са наистина универсално решение и винаги изглеждат много стилно и елегантно. Комбинират се успешно с всички цветове, но особено ефектно е съчетанието между черно и бяло, зелено, жълто, розово, оранжево и червено.

  •  Кафявите обувки

С тях е добре да сте по-внимателни, въпреки, че са втория популярен избор за болшинството от дамите. Перфектната комбинация на кафявите обувки е с тоалети в бежово, кафяво, зелено, оранжево и златисто.

  • Бежовите обувки

Те са много модерни тази зима и вероятно тенденцията ще се запази и през пролетно-летния сезон догодина. За предпочитане е да ги носите с дрехи в бяло, черно, червено, синьо или зелено.

  • Обувките в пясъчен цвят

Те най-често се приемат като идеални за летния сезон, но всъщност изглеждат страхотно и през зимата. Отиват си много с бежово, бяло, светлите кафяви нюанси, както и със синьо.

  • Обувки в кремаво

Обувките в кремав оттенък държат едно от първите места в класацията по елегантност. Подхождат си идеално с неутрални тонове. А изборът на бял тоалет за тях си е удар в десетката.